dinsdag 6 augustus 2013

Vakantietijd-perikelen

Ik heb vlak voor de vakantie nog twee kaarten gemaakt met de Silhouette en had geen tijd meer om ze te plaatsen. Nu alle vakantiespullen weer opgeruimd zijn schrijf ik even tussen het strijken door een kort berichtje. We zijn in het prachtige en door ons zo geliefde Schoorl geweest, hebben heerlijk gekampeerd. We hadden het mooiste weer van de wereld, net als iedereen die dit jaar in eigen land vakantie vierde. Op de weversmarkt In Hoorn heb ik Eline Pellinkhof ontmoet, die zo lief was om haar nieuwste boek "Eline's Buitenhuis" voor mij te signeren en met mij op de foto te gaan.


Deze hanger met poesje en vis van vilt heb ik uit dit nieuwe boek gemaakt voor mijn vroegere buurmeisje Alette, die nog steeds de beste vriendin van onze dochter is. Alette heeft een paar maanden geleden zelf een dochtertje gekregen. De metalen ring is maar 10 cm groot en heb ik omgehaakt met Catania-katoen.

Op de camping stonden huisjes met erg gezellige en lieve tijdelijke bewoners waar we lange indringende en gezellige gesprekken mee gevoerd hebben. We hebben heel wat gelachen en volop genoten tijdens deze eerste kampeervakantie sinds mijn ongeluk. Heerlijk, ook dit ging weer!!

Ik ging ook "even" op de koffie bij mijn blogmaatje Cornelie. We hadden meteen een klik, kletsten urenlang, ik bleef lunchen en we knutselden 's middags. Het was voor mij een dag met een gouden randje. Bedankt Cornelie, je hebt me verwend met een gastvrije ontvangst, een lekkere knutselmiddag inclusief materiaal én nog mooie papiertjes voor thuis! Totaal onverwacht!!!

Onze zoon Olaf en zijn vriendin Patricia zijn een dag geweest, samen met onze vrienden Annie en Jitse en hun dochter Anneke. Die hebben we in Schoorl leren kennen toen onze kinderen nog heel erg klein waren. Nog steeds zijn we héél goed bevriend!!!

Over de kaartjes valt niet zoveel te vertellen. Ze zijn gesneden met de Silhouette. Het patroon komt uit de Silhouetteshop en de stempels zijn van Bugaboostamps. Ik heb ze ingekleurd met Flexmarkers en daarna met een wit randje rondom uitgeknipt.

Zo, nu zijn jullie weer enigszins op de hoogte van mijn vakantieperikelen in Schoorl. Ik heb weer genoten van de mooiste plek van Nederland. 

Lieve groetjes en tot blogs, Marlies

4 opmerkingen:

 1. Hoi Marlies, wat een leuke hanger!
  Je kaarten zijn ook erg mooi. Leuk hoe je dat met de letters hebt gedaan!
  Dagje Schoorl was geweldig! We hebben zeer genoten!! Ik ben zo blij voor je dat je zo'n fijne vakantie hebt gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Marlies, Wat leuke foto's op je blog. Fijn dat je een lekkere vakantie hebt gehad. Leuke kaarten. De hanger is heel erg mooi geworden. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heerlijk om te lezen en gaaf op de foto met Eline!!! En ook nog creatief geweest op vakantie!! en leuke gfotos heb je gemaakt en je kaartjes zijn toppie!

  Gr Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He Marlies, Ik vond het heel bijzonder om jou en je man in Hoorn te ontmoeten. Je verhaal heeft veel indruk gemaakt. Fijn dat je een goede vakantie gehad hebt en hoop dat je nog lekker door blijft gaan met al je creatieve hobby's. XX Eline

  BeantwoordenVerwijderen