vrijdag 16 augustus 2013

Dromen komen uit

Mijn zus Matthea belde gisteren heel enthousiast op dat ze een nieuwe baan heeft. Daar hoort toch een kaartje bij. Ik vind het heel bijzonder hoe het gegaan is. Ze was advertenties aan het kijken voor een baan voor haar man en zag een advertentie voor een leuke baan voor zichzelf. Ze dacht: "Die is voor mij" en schreef een sollicitatiebrief. Er waren veel sollicitanten en ze werd uitgenodigd voor een gesprek. Ze was en bleef enthousiast en vertrouwen dat dit haar nieuwe baan werd en ja hoor,  ze kreeg het positieve nieuws te horen. Wij waren zó blij voor haar.
Ik was al bezig met dit kaartje en heb het gisteren afgemaakt en verstuurd:


Het DP is een oud blokje van Action of Boekenvoordeel, dat weet ik niet meer. De blauwe pailletten komen van Boekenvoordeel. (Ideetje van de kaartjes van Cornelie, de credits zijn voor haar...)
De grote bloemenstempel heb ik in een knutselwinkel gekocht toen wij in Schoorl op vakantie waren. Ik zag hem liggen en was er wég van. Hij heet "Newspaper Flower" en is van Hero Arts. De tekststempel van Marianne Design is tweemaal afgedrukt. de bedoeling was om een schaduweffect te creëren, maar dat lukte niet helemaal goed. Ze kwamen een beetje scheef te staan en iets te ver uit elkaar naar mijn zin. Zulke dingen doet Photoshop toch beter!
De stempel is afgedrukt met Distress Ink Stormy Sky. De kleine bloem erop is een Silhouette-bestand. De onderste lagen heb ik uitgesneden van wit kartkarton, de bovenste laag is bestempeld met de bloemenstempel. Daarop zit een knoopje met scrappersfloss.



Hier is een detail van de bloem te zien en de mooie stempel. De randjes heb ik beïnkt met Distress Ink.
Ik wil deze kaart mee laten doen aan uitdaging 180 "one big flower" van het Cards en Scrap Challengeblog. Toen ik deze uitdaging zag wist ik meteen dat ik daar met deze stempel een kaart voor wilde maken.

Ik lees weer met veel plezier wat jullie van mijn kaartje vinden.
Lieve groetjes en tot blogs!!! Marlies

10 opmerkingen:

  1. hoi marlies wat een mooi kaartje heb je gemaakt.
    prachtig in die kleur.
    wij zijn gelijk volger geworden.
    kom je ook bij ons een keertje langs?lijkt ons gezellig.

    lieve groetjes, de hobby droom.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Marlies,
    Wat geweldig dat je zus,deze baan heeft gekregen en een kaartje is zeker op zijn plaats dan..en wat een mooie is dit, prachtige bloem en leuk de gestempelde harten..succes met de challenge..liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat mooi gemaakt en dat schaduw-stempelen vind ik voor een eerste keer toch prima gelukt hoor Marlies. Echt handwerk hoeft niet perfect te zijn(daar is de computer voor,hihi)...dit is móói,ik heb er met veel plezier naar zitten kijken,succes met de challenge! lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi!!! Wat heerlijk voor je zus zeg!! Geweldig! Je kaart ook, wauw!! Wat een gave stempel! Heel mooi van kleur, en het schaduwstempelen vind ik juist een heel tof effect!!
    Lief dat je mn naam noemt, maar had dit zelf ook op Pinterest gespot hoor.
    Fijn weekend!
    P.s. Wil je mij jouw adres mailen? Thanks!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtige kaart MArlies!
    Die bloem is wel heel errug leuk gemaakt zo.
    Hartstikke leuk dat je meedoet met onze challenge bij Cards&Scrap!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een beeldschone kaart is dit weer ! alles zo mooi netjes bestemeld echt weer genieten van je prachtige kaart!

    Gr Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Het is een prachtige kaart geworden. En dat in deze tijd zo'n droom nog uitkomt, dat is een droom !!!!
    Eigenlijk gun ik dat iedereen.
    Dat dubbel stempelen is een vak apart. Zelfs met de doorzichtige stempelhouder lukt het niet altijd,volgens mij omdat we maar 2 ogen hebben en geen drie.
    gr leny w

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat fijn voor je zus dat ze een baan heeft gevonden, zeker in deze tijd waarbij de banen niet voor het oprapen liggen. Je hebt een prachtige kaart voor haar gemaakt. Heel chique en stijlvol. Een mooi design en het dubbel stempelen heeft een leuk effect. groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heel mooi kaartje, leuke bloem.

    Leuk dat je meedoet met de cards&scrap challenge

    Liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een geweldige uitwerking van de uitdaging van deze week.
    Bedankt voor je deelname aan Cards & Scrap Challengeblog.
    Groetjes Mieke

    BeantwoordenVerwijderen