vrijdag 4 april 2014

Card in a Box met bloemen

Begin deze week was onze dochter jarig. Ik heb voor haar ook een Card in a Box gemaakt. Ik vind deze kaarten heel erg mooi en ontzettend leuk om te maken.
Deze keer is het een kaart van wit cardstock, het DP is van Boekenvoordeel. Er zitten leuke roze papiertjes in dit blokje.
De bloemen zijn van Stampin'Up! Het is de set stempels en dies Secret Garden. Deze heb ik ingekleurd met stempelstiften van SU en met stempelinkt van andere merken.  Door de stempels in te kleuren met de stempelstiften kreeg ik het effect dat ze niet egaal zijn afgedrukt. Ik vind het wel een mooi resultaat hebben.De bloemen heb ik in het doosje bevestigd met smalle reepjes doorzichtige sheet, tussen een dubbele reep wit cardstock. Zo blijven ze stevig rechtop staan.
Ik heb de kaart van beide zijden gefotografeerd. De vlinderstans is van Joy. Het hart is een stans van Nellie Snellen: MFD 43. De tekststempel is van Nicole Verkooijen.
Ik heb deze week niet geblogd, andere dingen gedaan dan aan de PC zitten en dagen zitten vechten tegen een migraine-aanval. (Die vanmorgen toch doorzette... het is net te hebben.)
Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend en kijk er naar uit om jullie berichtjes weer te lezen. Als het even gaat kom ik ook weer naar jullie mooie kaartjes kijken!

Lieve groetjes, Marlies

8 opmerkingen:

 1. Ja, het zijn zeker leuke cadeaukaarten (heb er nog nooit een gemaakt), jouw uitwerking voor je dochter (nog gefeliciteerd) is een beauty! Naar dat je zo'n last hebt, hopelijk ben je snel weer de oude.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Marlies,
  er zijn al veel van die leuke toverdoosjes voorbij gekomen, jouw uitvoering voor je jarige dochter is keileuk, wat zijn de bloemen mooi..super gedaan, wens je heel veel beterschap, fijn weekend...
  Liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij blijft leuk deze card in a box, prachtig met al die bloemen! Ik hoop dat je snel van de migraine-aanval af bent, beterschap!!

  Groetjes, Priskilla

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb even geen tijd gehad om je blog te volgen, maar wat heb je er weer een heleboel mooie kaarten op staan! Ik vind die card in a box kaarten ook erg gaaf en mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dit vind ik altijd leuk om te zien een kaart in de box en prachtig gemaakt.
  liefs An

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat prachtig zeg! Wij hebben er ook nog nooit een gemaakt maar ze zijn zo leuk! Heerlijk die vrolijke kleuren :) & natuurlijk ook nog gefeliciteerd met je dochter!

  Lieve groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. He, jullie zijn wel heel dicht op elkaar jarig allemaal, grappig! Dit is weer een leuke card in a box. Lekker vrolijk en heel leuk versierd!

  BeantwoordenVerwijderen