vrijdag 29 maart 2013

Verjaardagspaaskaart voor mijn dochter Nadia

Ik wil jullie de verjaardagskaart laten zien die ik heb gemaakt voor onze dochter Nadia, die Eerste Paasdag jarig is en dan 27 jaar wordt. Aangezien ze toch nooit op mijn blog kijkt kan ik hem gerust laten zien.
De layout van de kaart is een ontwerp van Nicole Verkooijen. We leerden deze maken in de eerste les van de Online Craft Classes die ik bij haar volg.
Het DP is van Bildmalarna en heb ik eind maart op de beurs in Den Bosch gekocht. Ik was daar met Patricia, de vriendin van onze zoon. Hij was zelf ook mee gekomen om rond te kijken en even Den Bosch in te gaan. Het is zo'n leuke stad, ik heb er gestudeerd. Aan het eind van de middag hebben we met een kopje thee en wat lekkers zitten kletsen, heel gezellig. Dat was eigenlijk leuker dan de beurs zelf, er was weinig nieuws onder de zon. Wat wel heel erg leuk was dat ik ook een tijdje met Pouwla heb staan praten, we stonden naast elkaar aan de kraam en zij herkende mij omdat ze een keer bij mij is geweest voor een workshop kleuren met de Flexmarkers van Nicole Verkooijen. Pouwla maakte mij attent op dit mooie papier. Ik heb de vellen Wild Meadow en Anemone gebruikt, zó mooi! Ik zag het papier op het blog van Marlies en nu kon ik het hier kopen. Ik ben er blij mee, dit papier van Bildmalarna is schitterend!


De stempel is van Bugaboo en heet bunnyeasteregg. Ik heb haar ingekleurd met de volgende kleuren Flexmarkers: haas CG1 t/m 5, wangen en buik WG1, strik Y337-Y417,  roze tong en oren O518-O228, gras G129-G136-Y724, achtergrond Y418-Y819.
Het ei van de stempel heb ik uitgesneden en er een schudkaart van gemaakt. Er zitten gele bloempailletten achter.
Het gras heb ik met een pons van Martha Stewart gemaakt, de bloemblaadjes met een pons van Nellie Snellen. De bloemen zijn van verschillende merken.
Het hekje is een file van Bird en uitgesneden met mijn Silhouette Cameo, net als de tekstballon. De tekst heb ik ook met de Cameo geschreven. Er past namelijk niet alleen een mes in, maar ook een sketchpen waarmee je kunt schrijven. De tekst "fijne verjaardag lief paaseitje" staat erop omdat Nadia nog net met Pasen geboren is: precies om twee minuten voor 12 's nachts. De verloskundige zei dat als ze snel geboren zou worden wordt het een paaseitje, anders een 1-april-grap. Het werd dus een paaseitje...

Ik ben benieuwd wat jullie weer van mijn kaartje vinden en wens jullie allemaal hele gezellige en fijne paasdagen toe. Lieve groetjes, Marlies

12 opmerkingen:

 1. Wat een geweldig mooie kaart, je hebt er een prachtig geheel van gemaakt en het is inderdaad erg mooi papier! Fijne paasdagen!

  Groetjes, Priskilla

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Marlies,
  Wat een leuke paas/verjaardagskaart heb je voor Nadia gemaakt, zó fijn om met mooi papier te werken en de digi is ook erg lief..Wens je fijne Paasdagenvanuit een wit en winters Hoogeveen..liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig kaartje, met heel mooie bloemen,
  grts
  frouwke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi papier hé Marlies! En wat heb je er een prachtig kaartje mee gemaakt! Zeker hebben we fijn even gekeuveld en ik vond het ook superleuk dat ik je tegenkwam. Als Gretha nog eens op zaterdag een workshop geeft laat ik het je weten en als je dan meewil pik ik je thuis wel op! Gezellig!
  Fijne paasdagen, groetjes Pouwla.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een hele mooie kaart voor je dochter! Het Bildmalarna papier is inderdaad zo mooi en wat een leuk idee met het schud paashaasje! Heel mooi gemaakt! Alvast gefeliciteerd mt de verjaardag van je dochter en hele fijne paasdagen. groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lieve Marlies, wat een leuke kaart !! Super zeg !!
  Ik word er echt helemaal vrolijk van en kom direct in de paas sfeer :-)

  Liefs Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Marlies,

  Wat een lief kaartje heb je gemaaakt lekker vrolijk zijn de kleurtjes.
  Alvast gefeliciteerd met je dochter.
  Fijne Paasdagen.

  Lieve groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Marlies,
  Leuk dat je een berichtje op mijn blog had gezet en ik ben gelijk op zoek naar jou blog gegaan. Je maakt hele mooie kaartjes, ook deze is prachtig. Ik vond het leuk om je te hebben gezien op de beurs! Fijne tweede paasdag.
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Marlies, prachtig paaskaartje hoor. Ziet er allemaal heel gezellig uit! Groetjes Yolanda B)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een schattig Paaskaartje! Fijn dat je je papier hebt kunnen scoren in Den Bosch. En vast nog wel meer...
  XoxoAnnette

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Marlies wat een super leuke kaart voor Nadia. Je bent van ons twee echt de meest creatieve hoor! Geweldig leuk!! We zien elkaar snel, dan moeten we er weer een. Creadag van maken ! Vrijdag wordt Marlou geopereerd daarna spreken we snel af.
  Liefs je jongste zusje Matthea!

  BeantwoordenVerwijderen