maandag 11 februari 2013

Sneeuwmankaart

Ik heb een kaart gemaakt met een digitale stempel van Birdie Brown: Just for you. Ik had deze stempel een tijd geleden al gedownload, omdat ik hem zo leuk vond, maar er nog geen kaart mee gemaakt. Ik heb de laatste tijd veel met de Silhouette gedaan.
Ik heb mijn Flexmarkers aangevuld met de nieuwe kleuren en wilde ze nu maar weer eens gaan gebruiken. De jas en hoed van het meneertje zijn gekleurd met de 5 nieuwe tinten Warm Grey.Ik vind dit een erg mooie grijsbruine tint.


Het DP is van Marianne Design, evenals de stans van de doily. Het stukje lint is van Elines Winterhuis.  De sneeuwvlokken heb ik uitgesneden met de Silhouette Cameo en zijn een file van Bird. De roosjes zijn van het Boekenvoordeel. Op de brillenglazen van het meneertje zit Glossy Accents, zo lijken ze net echt!

Het is wel toepasselijk als je aan zo'n kaartje zit te knutselen en de sneeuw ziet liggen als je naar buiten kijkt. Al moet ik zeggen dat ik zo langzamerhand wel zin krijg in het voorjaar hoor! Maar weten jullie wat ik zo leuk vind? Er staan voor het eerst sneeuwklokjes te bloeien in mijn voortuin, recht voor de raam. In ons vorige huis stonden er altijd een heleboel bij de buren en bij ons deden ze het niet en nu doen ze het hier voor het eerst, na 12 jaar! Helemaal geweldig toch! Van die kleine dingen, daar kan ik zó van genieten.

Ik wil met deze kaart meedoen aan uitdaging 153 van Elke Kaart Een Feestje! Een kaart gemaakt volgens  schets 35 met sneeuwpop.
Ik ben benieuwd wat jullie van mijn kaartje vinden en lees weer  graag jullie reacties. Sorry, dat ik even weinig op jullie blogs kom reageren, ik ben veel dagen ziek geweest door migraine, die speelt weer erg op.  Ik ben ook weer ijverig met mijn cursus Photoshop bezig.

Lieve groetjes, Marlies

11 opmerkingen:

 1. Hoi Marlies,

  Wat een leuke kaart, ik herkende de sketch meteen, heb daar ook een kaart mee gemaakt..het afdrukje is echt superleuk..succes met de challenge...

  Liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kaart, en wat kun jij prachtig kleuren met de flexmarkers! Ik heb het geprobeerd maar heb ze na 2 maanden weer verkocht :P.

  Groetjes, Priskilla

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kaart Marlies. Je hebt mooi papier uitgekozen bij het stempelafdrukje. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kaart Marlies met een leuke stempel en papier. groetjes Marga.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superrr plaatje en prachtige combi van kleuren !

  Gr Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is een erg leuke kaart geworden, mooi kleuren combi. Wat kun je toch leuke dingen doen met de Silhouette Cameo.
  Het kleuren met de flexmarkers gaat je goed af! Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig kaartje en wat heb je mooi gekleurd zeg!! Heel erg leuk! Bij ons staat de sneeuwpop in de tuin!
  Vervelend dat je je zo rot voelde, hoop dat je snel weer opknapt.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke kaart heb je gemaakt met de schets van Elke kaart een feestje, mooi gekleurd zeg! Bedankt voor het mee doen aan de challenge deze week!
  Groetjes Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke uitwerking van de schets met deze sneeuwpop!
  Fijn dat je meegedaan hebt met de uitdaging van EKEF!
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een hele mooie vrolijke kerstkaart! Heel mooi gemaakt! groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen