dinsdag 12 februari 2013

Cadeaubonnen voor Zinin

Ik mag voor de eigenaar van Zinin, een zaak waar ze biologische bonbons en heerlijk zelfbereid Italiaans ijs verkopen, cadeaubonnen maken. Hij is gevestigd in Winkelcentrum Woensel in Eindhoven. Walter en ik gaan daar regelmatig koffie of thee drinken met iets lekkers erbij. Als we daar zijn, krijgen we daar namelijk bijna altijd zinin! De eigenaar vroeg mij om iets te bedenken en ik ben er gisteren heen gegaan met twee bonnen die ik had gemaakt in de kleuren van zijn website. Hij was enthousiast en ik mag er een aantal maken voor hem. Ze gaan ze zelf beschrijven, omdat de klanten dan persoonlijk hun wensen kunnen laten invullen.
Ik heb de uitvoering vrij eenvoudig gehouden omdat ik er steeds meerdere van moet maken. Als er dan veel tijd in gaat zitten is het niet meer uitvoerbaar voor mij.Dit is de eerste bon. Het ontwerp heet Pocket Card en is in veel verschillende uitvoeringen te vinden op internet. Ik heb op het blog van Milnie een Youtube filmpje gevonden met een duidelijke uitleg. Dankjewel Milnie!
Het cardstock is van Papicolor. De onderdelen zijn met mijn Silhouette Cameo gesneden. Het bestand van  de theepot komt uit de Silhouette-shop. De hoeken heb ik afgerond met een pons. De embossing folder van de Cupcakes is van Craft Concepts.Dit is de tweede cadeaubon. Het idee stond ooit op het blog van Elke Kaart Een Feestje! Ik heb dezelfde theepot gebruikt als van de andere bon en hem gedeeltelijk geĆ«mbost met de embossing folder Swiss Dots van ProvoCraft. De deksel bestaat uit drie lagen. De witte laag schuift tussen de twee groene theepotten naar binnen. Hierop moet de tekst worden geschreven.
Ik had deze twee variaties gemaakt met de bedoeling dat hij wat te kiezen had, maar hij vond ze allebei heel leuk en wil dat ik van beide uitvoeringen er meerdere ga maken. Ik vind het wel een eer en ook een uitdaging.

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn projectje vinden en geniet van jullie reacties, heel erg bedankt voor jullie reacties!

Lieve groetjes, Marlies

11 opmerkingen:

 1. Hoi Marlies,
  Wat een leuk idee is dit, dat heb je heel knap gedaan, vind ze allebei heel mooi..mijn voorkeur gaat uit naar de eerste, strakke, die vind ik cht super...natuurlijk is je theepot ook heel knap gemaakt en leuk met die tag er in...mijn complimenten...Liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Marlies,

  Wat is dat leuk zeg een kadeaubon maken voor een winkel waar je zelf heel graag komt en ik vind ze geweldig je heb ze prachtig gemaakt(mijn voorkeur gaat uit naar de eertste maar dat is persoonlijke smaak)zo heeft je hobby ook nog een doel ik vind het heel leuk voor je Marlies.

  Lieve groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk!! Ik vind het beide erg mooie en leuke kaarten geworden. Het leuke van de tweede kaart vindt ik dat als je de deksel eraf haalt je het kaartje hebt.
  Gaaf dat je zoiets mag doen Marlies!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je dat leuk gedaan! Ik vind ze allebei mooi en het is inderdaad een eer om ze te mogen maken, leuk voor je!

  Groetjes, Priskilla

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk Marlies dat je zo'n leuke opdracht hebt. Prachtige werkstukken heb je gemaakt. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat leuk is deze creatie.
  ik zie dat je de mal van het theepotje ook hebt en leuk om te zien hoe een ander er weer iets anders van maakt .
  groetjes An

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi gemaakt Marlies! Wat leuk dat je dit mag doen!
  Daar mag je heel trots op zijn! Even tussen jou en mij..het idee van de uitschuifbare deksel van de theepot, die had ik uitgevonden hoor, maar iemand heeft dat idee klakkeloos en ongevraagd van mij nageaapt. Niet dat ik er zo mee zit maar dat wilde ik je toch ff zeggen, hihi.
  Heel veel succes met je nieuwe job!
  Groetjes Pouwla.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat super en geweldig dat je die bonnen mag maken... ze zijn het echt waard om verkocht teworden!! Heel heel mooi

  Gr Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow wat knap, ik ben benieuwd wat de eigenaar er van gaat vinden, ik vind ze in ieder geval super!
  grts
  frouwke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh wat leuk dat je cadeaubonnen voor Zinin mag maken. Ze hebben daar heerlijke bonbons! Allebei je bonnen zijn erg leuk en het zal moeilijk kiezen zijn voor de klanten! Succes ermee, ik hoop dat het heel goed loopt! groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat gaaf dat je cadeaubonnen mag maken, ik vind ze beide prachtig!!

  Liefs

  Ps. ik voel me juist vereerd dat je iets aan mijn tutorials hebt en ben reuze benieuwd naar het resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen