zondag 20 januari 2013

Pierre

Beter laat dan nooit: Ik wens jullie allemaal een heel gelukkig, gezond en creatief 2013 toe!

Trijntje, leuk dat je volger bent geworden van mijn blog. Van harte welkom! Ik ben er eindelijk weer met een kaartje. Ik ben met allerlei dingen bezig, behalve met bloggen. Dat zullen jullie wel gemerkt hebben. Ik heb ook weinig tijd gehad om jullie blogs te bezoeken, af en toe heb ik een berichtje achtergelaten. Dat is alles.
Ik ben weer begonnen met een cursus Photoshop. Die had ik al eerder gedaan, maar nu ga ik er verder mee. Helaas was ik veel vergeten. Ik heb dus flink zitten lezen om alle vergeten kennis weer op te halen. Het is voor mij ook weer een stap op weg naar verder herstel. Een uitdaging voor mijn bovenkamer, zeg maar. Een eind rijden naar de cursus, de hele middag les volgen en weer terug rijden is nog best intensief voor mij. Ik was na de eerste les vorige week heel moe, maar het was zó fijn dat het weer lukte!
Ik heb van mijn man een nieuwe lekker snelle laptop gekregen, want het Silhouette-programma liep steeds vast op het oudje. Hij kon het niet meer bijbenen. Onze lieve zoon heeft de bestanden en alle programma's  er allemaal opnieuw op gezet, maar de bibliotheek inladen moet ik zelf doen. Dat kost me toch veel tijd... Maar dat heb ik er graag voor over hoor! Nu ook even uitvogelen hoe Windows 8 werkt. Ziet er wel erg gelikt uit.
Ik heb ook nog een paar verzoeken van mensen liggen om iets voor hen uit te werken. Daar ben ik nu weer over aan het denken... Wordt vervolgd!


Dit is het eerste kaartje dat ik in het nieuwe jaar gemaakt heb voor mijn nichtje die 17 jaar geworden is en zelf ook stempels inkleurt. Ze hebben een schat van een langharige teckel en deze digi van Kirsty Wiseman vond ik erg toepasselijk om een kaart mee te maken voor haar verjaardag. Ik heb alles uitgesneden met mijn Silhouette Cameo en ingekleurd met Flexmarkers, ook de bloemen. Het waren allemaal gewone witte.

Ik vond mijn kaart goed gelukt en de jarige was er blij mee. Wat vinden jullie van mijn kaartje?

Lieve groetjes, Marlies

11 opmerkingen:

 1. Hoi Marlies,
  Ik had je al gemist hoor... en je 1ste kaart is al meteen een topper, wat een leuke stempel en..zo mooi afgewerkt...mijn complimenten...

  Liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie vrolijke kaart Marlies. Leuke afbeelding van de tekkel. Leuke dat je een cursus volgt voor foto's. Ik ben zelf niet zo'n fotograaf maar ben wel steeds kritischer om de kaarten mooi te fotograferen. Nog een fijne dag en hopelijkzien we weer wat kaarten van je . Groeten Trijntnje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Marlies,

  Wat een leuke kaart en dat je tweede kaart maar net zo leuk mag zijn.
  En neem de tijd om te herstellen.

  Lieve groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Marlies,
  het is een superkaartje geworden!
  Heel grappig met die worsthond, hihi.
  En je hebt alles heel mooi gekleurd!
  Groetjes Pouwla.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke en vrolijke kaart heb je gemaakt! Echt tof!
  Ben zelf ook een tijdje minder actief geweest. Ook te veel andere dingen, en kwam er domweg niet aan toe. Nu weer wel, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke vrolijke kaart! Heel leuk met die teckel.

  Groetjes, Priskilla

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een hele mooie vrolijke kaart! Heel origineel! Succes met je cursus! Ook bedankt voor al je lieve reacties bij mijn kaarten! Doe rustig aan, groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een vrolijk, gezellig kaartje!
  Hoe was de cursus bevallen? Was het allemaal nog bekend of moet je er weer inkomen?
  Leuk dat je weer een kaartje hebt gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een hele grappige kaart,leuk gedaan,lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hihihiihi hele leuke afbeelding joh! en veel plezier met de cursus.

  Gr Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat schattig is dit en zo leuk gemaakt.
  jij ook nog de beste wensen voor een gezond en creatief 2013.
  groetjes van An

  BeantwoordenVerwijderen