woensdag 19 september 2012

Eerste kerstkaartjes

Ik heb intussen ook een kerstkaartje gemaakt, ik vond deze stempel van Daisy DDS3311 zo schattig dat ik hem niet kon laten liggen. Ik heb hem ingekleurd met de Flexmarkers en de goudkleurige delen met een metallic Promarker. De stempel  is uitgestanst met de Spellbinders stans Floral Ovals. De creatables van Marianne Design zijn van vorig jaar. Het DP is ook van Marianne Design: Eline's Warm Winter wishes. Ik vind het zo mooi dat ik er vrij veel onbedekt van wilde laten.
Het kant komt van de markt.Dit is het tweede kerstkaartje dat ik gemaakt heb. Het borduurpatroon komt uit de Marianne 15. Het knipvel zat in de laatste Hobbyzine en de stansjes zijn van Nellie Snellen. Het lint is van Elines winterhuis van vorig jaar.


3 opmerkingen:

 1. Hey Marlies, leuk dat je weer terug bent in blogland! En hoe! Wat een geweldig mooie kaartjes heb je gemaakt! Die kaart met de kerstman is toch wel mijn favoriet, ik vind hem super!

  Groetjes, Priskilla

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie kaartjes.
  de onderste vind ik de mooiste, vooral door de leuke details en het borduursel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je er weet bent Marlies. Je hebt prachtige kaarten gemaakt, allemaal super!! Ik hoop dat je nu hard op weg bent naar een volledig herstel. Het zal niet meegevallen zijn om zo lang te moeten revalideren! Sterkte nog! Liefs, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen