dinsdag 18 september 2012

Ik ben er weer!

Ik ben er weer na een lange tijd! Ik ben in april, mei , juni, en juli bezig geweest met revalideren bij Top Care in Eindhoven vanwege mijn whiplash. Het was een intensief programma, begin augustus was het afgerond. Ik heb hard moeten werken, maar het was de moeite waard. Ik ben ontzettend goed geholpen, al ben ik er nog lang niet.
Gedurende die vier maanden heb ik alleen wat kaarten nagemaakt, ik was steeds heel erg moe en mijn inspiratie was ver te zoeken.
Dit is een van de kaarten die ik toen gemaakt heb uit Hobbydols 58 "Borduren met Jenine". Ik heb gedurende die tijd alle kaarten uit het boekje gemaakt. Heerlijk borduren zonder na te hoeven denken als ik te moe was om iets anders te kunnen doen.


Tussendoor heb ik onderstaand kaartje voor mijn moeder gemaakt. De doily heb ik uitgesneden met de Silhouette en is een gratis snijbestand van Birdscards : Doily Circles 1. Daisy heb ik gekleurd met Flexmarkers. De tekststempel is van Nicole Verkooijen.


In juli was de vriend van onze dochter jarig. Hij had de Alpe d'Huzes gereden en daarom had ik een Franse verjaardagskaart voor hem gemaakt. De stansjes en DP zijn van Marianne Design.

voorkant kaart
linker binnenkant 

rechter binnenkant2 opmerkingen:

 1. Hoi Marlies,toch fijn dat je het gevoel hebt dat je goed geholpen bent en dat je op de goede weg bent.Je kaarten zijn leuk om te zien en ik vindt het al heel wat dat je er aan hebt gewerkt,ook een stukje therapie;).Hou vol,groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Marlies,

  Ik dacht dat je ermee gestopt was!
  fijn dat je er weer bent! Je kaarten zijn weer leuk, zeker met het borduur!
  Groetjes Pouwla.

  BeantwoordenVerwijderen