donderdag 13 december 2012

Nog een geborduurde kerstkaart

Hallo lieve volgers,
Ik heb weer zitten genieten van jullie lieve reacties op mijn vorige kaart. Bij de reactie van Annette schoot ik in de lach. De humor, echt leuk!! Dat ik ga strijken na mijn werk bij Vluchtelingenwerk om het te vieren dat het goed gegaan is. Nou, echt niet!!! Maar, als ik zo'n vol hoofd heb vol prikkels is het goed voor me om iets rustigs te doen. Mijn hoofd moet dan tot rust komen en strijken is als iets meditatiefs voor mij. Ik heb, in tegenstelling tot de meeste mensen, niet echt een hekel aan strijken. Ik ben daarom rustig gaan strijken en heb daarna heerlijk de rest van de middag geknutseld!!! Mijn man kookte eten en ik hoefde alleen maar lekker aan te schuiven voor een smakelijke maaltijd. Is dat genieten of niet?

Ik heb weer een kerstkaartje geborduurd. Het is zo lekker 's avonds bij de tv als er een film op is die ik al een keertje gezien heb en maar met een half oog hoef te kijken. Ook tijdens de reclameblokken is het zo lekker om te borduren of 3D-plaatjes te knippen.


Het 3D-plaatje en DP zijn wederom van Yvonne Creations. De vellen hebben in het Hobbyjournaal of in het Hobbyzine gezeten, ik koop ze eigenlijk nooit, maar ik vind ze te leuk om niet te gebruiken. De sterrrenstempel is van Art Journey, de tekststempel van Marianne Design. Het lint is van Elines Winterhuis. Aan de parelspelden heb ik een paar rijstkralen geregen ter versiering. De brad is van Joy krafts.
Het borduurpatroon komt uit Hobbydols 86 Jenine meets Yvonne 2, pagina 10 en is van Jenine Siemerink.

Ik ben benieuwd wat jullie er weer van vinden.

Groetjes, Marlies

9 opmerkingen:

 1. Hoi Marlies,
  je kaartje is weer superprachtig...echt lief..ik zit erover te denken als ik straks gedwongen rust moet nemen,ook maar weer gaan te borduren, zo ben ik met kaarten maken begonnen..

  Liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beste Marlies,

  Leuke geborduurde kaart hoor! 3d plaatje is schattig en bedankt voor je lieve berichtjes op mijn blog!

  Gr Antoinette
  http://antoinettecreacards.blogspot.nl


  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kaart is een een bjoetie hoor, zo mooi geborduurd!!

  Groetjes, Priskilla

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een hele mooie kaart Marlies! De kaart in je vorige post is ook al zo mooi! Ik heb heel wat geborduurd maar op mijn kaarten doe in het nooit, ik vind het wel altijd een mooie effect! Fijn voor je dat je weer wat kan werken en wat fijn dat je man eten had gekookt en jij lekker door kon knutselen! groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oh wat is die mooi! En het 3d plaatje vind ik heel mooi!
  grts
  frouwke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Marlies, ik ben blij dat je met mijn opmerking in de lach schoot. Ik ga dus echt knutselen om het van me af te zetten. En niet strijken. Ik zou willen dat je dichtbij woonde dat bracht ik je mijn strijk,lol!! Ik wil er best aan bij dragen, dat je je hoofd leeg krijgt hahaha... Ik vind het wel fijn dat je dit kaartje nog hebt gemaakt.. Mooi geborduurd!! Fijn weekend!!
  xoxoAnnette

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wowww, wat een schitterende kaart zeg, prachtig !!

  liefs Astrid

  BeantwoordenVerwijderen