donderdag 4 februari 2016

XMAS

Ondanks dat ik vanmorgen naar de crematie van een van mijn tantes ben geweest, heb ik toch nog een kerstkaartje gemaakt. Het was een goede afleiding na zo'n verdrietige gebeurtenis.
Rosina, van harte welkom als nieuwe volger op mijn blog, leuk dat je hier komt kijken.Het DP is van Stampin Up! . Het ontwerp van de letters van Birdscards. De hulstrand heb ik zelf ontworpen met mijn Silhouette Cameo. Op de besjes zit rode Stickles.
Ik wil mijn kaart mee laten doen met de uitdaging van week 4, gebruik grote letters of cijfers op je kaart van 52 weeks to Christmas.
Ik vind hem zelf leuk geworden, hopelijk jullie ook.
Lieve groetjes, Marlies

6 opmerkingen:

 1. Ik vind je kaartjeerg mooi geworden, het hertje blijft zo schattig. Na zo'n droevige dag is het wel fijn om even te kunnen ontspannen. Groetjes Sylvia DT 52 WTC

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toch knap dat je na zo'n verdrietige gebeurtenis nog zo'n prachtig kaartje hebt gemaakt Marlies!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je dit kaartje mooi gemaakt na zo'n verdrietige gebeurtenis Marlies, het is wat je zegt even wat afleiding. Heel mooi gemaakt. Bedankt voor het mee doen bij 52 WTC. Groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je kaartje ziet er prachtig uit Marlies,
  erg leuk de grote letters en het lieve hertje,
  Fijn dat je even met iets anders bezig kon zijn,
  groetjes,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja Marlies, dat zijn altijd verdrietige dingen en het is maar goed, dat je dan je gedachten kan verzetten in het maken van kaartjes. Het is een heel mooie kerstkaart geworden hoor. grts leny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat is je kaartje mooi geworden Marlies en wat goed van je dat je na zo,n trieste dag dit nog te voorschijn weet te toveren.
  Het hertje is er schattig op.
  fijne week en groetjes van Anneke

  BeantwoordenVerwijderen