zondag 12 juli 2015

verjaardagskaart Jacques

Bedankt voor jullie reacties op mijn kaart voor Jan en Annie. Erg leuk om te lezen.
Ik heb begin juli een verjaardagskaart voor de vriend van onze dochter gemaakt. Alle materialen, behalve het rode cardstock en de geponste bloemetjes zijn van Stampin' Up!
Ik heb de stempelsets Big Day en Build a Birthday gebruikt.


Het DP is een cadeautje van Margriet, omdat ik voor minimaal 75€ aan Stampin' Up! producten bij haar had gekocht tijdens een actie eind juni. Dankjewel Margriet!!! Dat bedrag heb je zó als je in de catalogus gaat kijken, want daar staat zoveel moois in....
Deze kaart heb ik intussen wel een paar keer opnieuw gestempeld, want het ging elke keer mis. Ik stempelde scheef, met te weinig inkt, de verkeerde kleurencombinatie, enz. Toen heb ik de Stamp a Magic gebruikt, zodat ik elke stempel dubbel of zelfs driedubbel kon stempelen. Daarna ging het beter. Dat de kaarsjes scheef staan vond ik wel een lekker nonchalant effect geven. Het lijkt dus een simpel kaartje, maar dat was het niet. Oh ja, ik heb hier en daar ook nog wat stippen gesmokkeld met een witte gel pen. Ik vond hem wel leuk toen hij af was, en jullie?

Lieve groetjes, Marlies

3 opmerkingen:

 1. Superleuk gestempeld kaartje Marlies!

  Groetjes Antoinette
  http://antoinettecreacards.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kaart, Marlies! Prachtig gestempeld in vrolijke kleurtjes en een mooi model. De Stamp-a-magic heb ik ook, echt een goed hulpmiddel. Die schuine kaarsjes zijn inderdaad veel leuker dan allemaal in het gelid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi Marlies.
  wat een leuk kaartje en stempel is dit.
  groetjes van Anneke

  BeantwoordenVerwijderen