woensdag 13 augustus 2014

verjaardagskaart "Enjoy the ride"

We zijn weer terug van een heerlijke kampeervakantie in Schoorl, net als vorig jaar. Het weer was perfect voor ons, we hebben lekker gefietst, gewandeld en heel veel buiten gezeten, met een boek of de krant. Ook goede en gezellige gesprekken gevoerd met hele fijne mensen op de camping.
Op de Hondsbossche zeewering bij Camperduin hebben we staan kijken naar het werk aan het nieuwe duingebied dat Boskalis daar aan het aanleggen is om de kust te versterken. Elke dag stonden daar vele toeschouwers op de dijk. Machtig om te zien, dat is waar Nederland goed in is.
Ik heb de laatste maanden weinig geblogd, wel af en toe wat kaartjes bekeken, maar weinig reacties getypt, geen energie. Ik had ook geen inspiratie om kaartjes te maken. Ik heb wel het een en ander gemaakt, maar dit is pas weer een kaartje dat ik graag wil laten zien.
Het is gemaakt volgens de schets van kaartenuitdaging 216 van cardsandscrap.nl. Ik zag deze schets en vond hem hartstikke leuk voor de kaart van mijn jarige nichtje.


Ze is 16 geworden en daar hoort natuurlijk een brommerkaartje bij. Ik had vorig jaar een leuke stempelset gekocht van Penny Black en nog niet gebruikt, perfect dus. A day in Paris, ik vind hem super met die leuke scooter. Mijn nichtje heeft bovendien een langharige teckel, dus...


Verder heb ik stempels gebruikt van MFT: Magical Memories en SU: Show & tell 2 en Gorgeous Grunge. De stempels van MFT en het mooie paperpad Meology van Fancy Pants heb ik tijdens onze vakantie bij oma Dee in Noord Holland gekocht. Wat een ontzettend leuke winkel is dat, we kregen koffie en hebben heel gezellig met Miranda en haar man zitten kletsen. Lekker veel gekocht ook. Mijn man zei: "Neem maar mee wat je graag wilt hebben." Dat laat ik me geen twee keer zeggen!!!

Ik wil deze kaart mee laten doen met kaartenuitdaging 216 van cardsandscrap.nl.
Mijn zus en haar jarige dochter vonden mijn kaartje heel leuk. Ik ben benieuwd naar jullie reacties.

Lieve groetjes, Marlies11 opmerkingen:

 1. Wat een geweldige leuke kaart... De tekst past precies bij deze leuke afbeelding...
  En gezellig dat je meedoet met de uitdaging van C&S.
  Groetjes Aletta

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Marlies wat een leukerd. Wat een mooi afdrukje en heel erg mooi gemaakt. Leuk papier eb
  N kleuren. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi Marlies.
  hij is super leuk zeg en een mooie sketch.
  groetjes van Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kaart Marlies,
  helemaal flitsend voor een 16-jarige, gave stempel en teksten, heel erg mooi gemaakt, liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Marlies,
  wat een leuk kaartje! Daar zal deze 16 jarige wel blij mee zijn! Fijn dat jullie een leuke vakantie hebben gehad! Wij gaan nog....
  Liefs Pouwla.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super leuke kaart voor een 16 jarige .
  Een hele boel leuks op te zien .
  Gezellig dat je meedoet met de kaarten uitdaging op het Cards & Scrap blog .
  Fijn weekend
  Groetjes Marcella

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat is ie leuk.
  Bedankt voor je deelname bij Cards&Scrap.
  Groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hi Marlies, Welkom terug van vakantie. Toen onze kinderen klein waren kampeerden we altijd in Groet op Camping de Bremakker. Is nu huisjesterrein. Het is al wel 50 jaar geleden. Waar blijft de tijd. Het gebied is schitterend. Je zal er best genoten hebben. Je kaartje straalt dat uit. Goed begin is halve werk. gr leny w

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke kaart Marlies! Het papier en de strepen van je stempel lopen in elkaar door en geven echt snelheid aan je kaart, dat ziet er tof uit!
  Wat heerlijk dat jullie zo'n lekkere vakantie hebben gehad, en wat leuk dat je bij Miran bent geweest. Als ik dat geweten had! Hadden we even bij kunnen kletsen, want in de zomervakantie werd het niets.
  Hoop dat het wel goed met je gaat!
  Groetjes Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke kaart Marlies!! Ook heel toepasselijk!

  BeantwoordenVerwijderen