zaterdag 3 mei 2014

Opkikker

Dag lieve allemaal, ik ben er nog hoor. Eindelijk kan ik weer eens een kaartje tonen. Ik heb niet stilgezeten, maar gewoon even weinig gemaakt dat ik mooi genoeg vond om te laten zien en niet zo veel geblogd.


Deze kaart heb ik voor een goede vriend van ons gemaakt die een paar dagen geleden ineens heel erg ziek werd, hoge koorts kreeg en andere ziekteverschijnselen en meteen moest worden opgenomen in het ziekenhuis.  Ze zijn nog bezig met onderzoeken en weten nog niet wat hij mankeert. Hopelijk is het snel bekend, dan kunnen ze hem gaan behandelen. Dat is toch erg schrikken hoor als je zoiets hoort.
Ik heb voor deze kaart oude en nieuwere materialen gebruikt, ik ben er zelf wel tevreden over. Het is toch altijd even moeilijker om een mannenkaartje te maken, dan laten we toch meestal al die bloemen achterwege. De mooie mal, de stempel achter de kikker in het ovaal en de postcardstempel zijn van Joy. Het DP is uit Eline's Brights blue and green. De kikker komt uit een knipvel van Yvonne Creations. Verder wat enamel dots en een oude brad in dezelfde kleur groen als de kikker. En verbandgaas mocht natuurlijk niet ontbreken nu onze vriend in het hospitaal ligt. De tekststempel is van Boekenvoordeel. De randen zijn bewerkt met Gesso.

Ik ben weer benieuwd wat jullie ervan vinden en wens jullie nog een heel fijn weekend toe, geniet ervan!
Liefs, Marlies15 opmerkingen:

 1. Een hele mooi opkikker kaart! Prachtig gedaan met die achtergrond!

  Groetjes, Priskilla

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een hele gave kaart, alles is mooi bij elkaar gezocht en gemaakt, ik vind hem super en ik hoop dat jullie vriend weer snel opknapt. Aan je kaart gaat het niet liggen Marlies, lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Marlies. Wat een prachtige opkikkerkaart. Heel leuk met deze mal gecombineerd. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Marlies,
  Wat een superleuke opkikkerkaart, grappig plaatje, mooie kleurtjes heb je gecombineerd..knap werk. liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeetje wat ee ntoestand . Hoop dat ze gauw vinden wat hij mankeert en met deze kaart moet het een klein beetje goedkomen hij is super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kaart Marlies, met mooi kleuren en een schattig kikkertje! Hopelijk knapt jullie vriend snel op, dat is zeker schrikken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een heerlijk en mooi opkikker kaartje Marlies.
  hele mooie kleuren dat aqua.
  ik hoop dat jullie vriend snel op zal knappen, maar hij zal zier blij worden van dit kaartje.
  groetjes van An

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie combi van alle materialen. Kleuren zijn ook al zo mooi bij elkaar, en het kikkertje is te leuk. Ik vind het een beetje Efteling stijl!
  Nou ik het daar over heb, deze vakantie twee weken vrij, maar zo vol als die al zitten. Misschien is het een idee om eens te kijken voor de zomervakantie eens een date te prikken. Tijd vliegt zoals gewoonlijk, maar ik wil toch ook eens jou kant opkomen!
  Ik hoop dat jullie vriend snel weer opknapt, en dat met jullie ook alles goed gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een hele mooie kaart met prachtige details erop verwerkt en een vrolijke kikker. Ik hoop dat jullie vriend snel opknapt, dat zal inderdaad schrikken zijn geweest. groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hele leuke kaart Marlies! Ik hoop dat jullie vriend snel eter wordt!
  Liefs Pouwla.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Een heel MOOI opkikkerkaartje voor jullie vriend Marlies.
  Alvast een heel fijn weekend toegewenst.
  Liefs Wilma ☺☺☺

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Een heel mooie opkikker heb je gemaakt voor je zieke vriend. Ik hoop, dat ie de beterschap over brengt. Bloggen hier is niets. Valt halverwege mijn berichtje uit en soms dan helemaal niets meer. t Is steeds een gok of iets wel of niet overkomt. Ben gelijk op je andere kaarten gaan kijken. Ik vind die met die tandraderen echt zo gaaf gedaan. Jullie boffen maar, dat je eigenlijk kan maken wat je wil.Maar ik ben tevreden met wat ik wel heb en kan, liefs leny

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wat een schattig opkikker kaartje Marlies.
  hier wordt je zieke vriend vast blij van.
  groetjes van An

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi Marlies, super leuk kleuren. Kei lief kaartje!
  xoxo Annette

  BeantwoordenVerwijderen