maandag 25 februari 2013

Internetproblemen en toch een kaartje

Ik heb weer wat te melden. Het eerste is dat ik achteraf toch weer meer last van mijn nek had dan verwacht na de aanrijding tijdens de carnavalsvakantie. Ik ben weer erg moe en heb vooral vorige week veel migraine gehad, het gaat dus even wat minder.

Het leuke nieuwtje is dat ik met mijn vorige hartjeskaart (zie mijn vorige blogbericht) in de top 3 ben gekomen van Elke Kaart Een Feestje! Dat had ik helemaal niet verwacht en ik ben er blij mee, want er waren veel inzendingen.

M'n nieuwe laptop had afgelopen week ook kuren. De internetverbinding lag er ineens uit en zelfs onze zoon Olaf kwam er even niet uit toen hij hem overnam vanaf zijn PC. (Een goedaardige overname, haha) Daarom gingen we terug naar de winkel waar we hem gekocht hadden. De jongeman die ermee bezig was ging echter steeds bedenkelijker kijken en mijn laptopje begon steeds meer foutmeldingen te geven, oei, oei. Ik begon me nu toch werkelijk zorgen te maken. Na een hele tijd zoeken en allerlei toetsencombinaties en dingen uitproberen vóór Windows 8 lukte het zowaar. Hij deed het weer. De jongeman was bijna net zo blij als wij dat hij het probleem had kunnen fiksen. Olaf is zaterdag geweest en heeft de rest weer in orde gemaakt. Alles OK zou je denken. Ik heb gisteren een kaart gemaakt, deze gefotografeerd en wat geblogd. Niks aan de hand, zou je denken.
Opeens deed het internet het alweer niet meer en gaf de laptop opnieuw rare foutmeldingen. De vliegtuigstand ging vanzelf aan en uit en hij kon het draadloos netwerk niet meer vinden. Gelukkig heb ik de afgelopen dagen het een en ander bijgeleerd en vond dat ik via het configuratiescherm en internetinstellingen de adaptorinstellingen moest opzoeken. Ja hoor, hij had zichzelf uitgeschakeld. Ik schakelde hem weer in en hij deed het weer. Toen was ik toch wel even TROTS op mezelf!! Ik denk dus dat er een bugje zit in de update van Windows 8, want er kwam een update voor het probleem zich voordeed.
Maar hiervoor komen jullie niet op mijn blog kijken. Dus hier is mijn kaartje van gisteren:


Omdat het zo'n druk weekend was met bezoek van de kinderen en computerproblemen is het dus een snel en eenvoudig kaartje geworden.
Het DP is van K&Company en Boekenvoordeel. Verder heb ik maskingtape van de Hema gebruikt, een creatable van Marianne Design, een papieren taartrandje en bloemetjes die ik gekleurd heb met Flexmarkers.

Ik ben weer benieuwd wat jullie van mijn kaartje vinden.

Lieve groetjes en bedankt voor jullie bezoek aan mijn blog, Marlies

10 opmerkingen:

 1. Hoi Marlies,
  Gefeliciteerd met de plek in de Top 3, daar doen we het toch voor hihi..en problemen met de PC..gelukkig heeft mijn man er verstand van..anders zit ik ook met de handen in het haar...hoewel in Blogland ben ik aardig thuis...
  Nekklachten,daar was ik al bang voor...heb misschien een tip voor je...heb je wel eens van Atlascorrectie gehoord ?? even Googlen...een kennis van mij heeft daar veel baat bij gehad ..na een whiplash en andere nekklachten..en dan je kaartje, lief kaartje, mooie details en kleuren... Liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Marlies wat naar dat je afgelopen week zo'n last hebt gehad,hopen dat komende week beter gaat,en wat leuk dat je in de top 3 beland bent bij EKEF,súperopsteker toch?Dit is ook een lekker fleurige kaart,fijne dag en lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje Marlies, dat is toch wel een felicitatie waard hoor, super dat je in de top 3 staat !!
  En ja ... soms is een computer handig, maar als je dan foutmeldingen krijgt en niet meer kunt internetten .... dan is het hek van de dam hoor hahahaha.
  Gelukkig is het nu opgelost en kun je weer lekker bloggen :)
  Je kaartje vind ik super, ook een snelle ... eenvoudige kaart kan ontzettend mooi zijn :)
  Hopelijk gaan je nekklachten snel over, wel goed in de gaten houden hoor !!

  liefs Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Marlies,
  Bedoel je de carnavalsvakantie?
  Ik vind dat je het hartstikke verdiend hebt om met je kaartje in de top 3 te komen!
  je mag zeker trots zijn dat je het computerprobleempje zelf hebt opgelost! Leuk is dat he!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was i.d.d. de carnavalsvakantie, haha. Bedankt, ik heb 't al verbeterd.

   Verwijderen
 5. HoiMarlies. Eenvoudig en toch leuk. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gedoe als de laptop het ineens opgeeft he! Mijne blokkeerde gisteren volledig.
  Prachtig kaartje, heel knap gewerkt met het design van het papier,
  grts
  frouwke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Blij dat je laptop het weer doet, anders hadden we dit mooie kaartje niet te zien gekregen haha. Groetjes Yolanda B)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat vervelend dat je toch last van je nek heb gekregen.
  dit gebeurt wel vaker dat het dan pas de kop opsteekt.
  ik zou wel langs de dokter gaan als ik jou was want misschien heb je wel een wipless, wat niet te hopen is.
  ondanks dat, heb je een prachtig kaartje weer gemaakt.
  sterkte en liefs van an

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk vrolijk kaartje!

  Groetjes, Priskilla

  BeantwoordenVerwijderen