zondag 18 november 2012

Verjaardagskaart

Ik heb een verjaardagskaart gemaakt voor een tante die vandaag jarig is. De kaart is van kraft cardstock, de randen zijn gesponst met Distress Ink.  Ik heb de bladeren en de letters H wederom uitgesneden met mijn Silhouette Cameo.


Ik heb vloeipapier uit een schoenendoos bespoten met bruine Glimmermist en dat achter de nerven van de bladeren geplakt, dat geeft een mooi effect, maar is op de foto niet goed te zien. Het DP dat ik voor de bladeren heb gebruikt zijn Warm Winter Wishes van Marianne Design en Birdsong van Papermania.

Ik vind het leuk om jullie berichtjes te lezen en ben benieuwd wat jullie weer van mijn kaartje vinden. Ik wens jullie een hele fijne zondag!

Groetjes, Marlies

6 opmerkingen:

 1. Hoi Marlies,
  Wat een prachtige kaart is dit, Kraft cardstock vind ik ook erg mooi..leuk die grote letter H en de blaadjes zien er super uit, je ziet wel iets van de nerven...maar in het echt natuurlijk véééél mooier..

  Fijne zondag, liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een hele mooie originele kaart! Wat een goed idee met de grote H en als je de foto vergroot kan je de nerven beter zien! Ook een heel leuk en origineel idee!
  groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuke kaart, knap bedacht met die letter zo!
  grts
  frouwke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kaart, heel leuk bedacht!

  Groetjes, Priskilla

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schitterende kaart Marlies, leuk met die letter zo, prachtig !

  liefs Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Marlies, er staat een verassing voor jou op mijn blog!
  grts
  frouwke

  BeantwoordenVerwijderen