donderdag 22 maart 2012

Muziekkaart met Canarylove

Begin maart heb ik een Silhouette Cameo gekocht. Ik heb nu mijn eerste kaart gemaakt waarbij ik de digitale snijmachine gebruikt heb. Ik heb hem eerder al voor wat probeersels gebruikt en voor een doosje.
Deze kaart was eigenlijk bedoeld voor een uitdaging bij elke Kaart een Feestje!, maar was door omstandigheden niet af. Vanmiddag heb ik hem eindelijk af kunnen maken.
De freebie is van Saturated Canary en heet Canarylove. Ik heb haar met aquarelpotloden ingekleurd.Het DP is Howdy Doody van My Mind's Eye. De G sleutels heb ik getekend en met de Silhouette uitgesneden. Verder heb ik MFD 39 en de Fancy Dies van Nellie Snellen gebruikt.
Dit is een foto van de G sleutel die ik heb uitgesneden met de Silhouette Cameo, een fantastische machine! Dit had ik met de hand nooit voor elkaar gekregen...
Ik heb de kaart verder rustig gehouden, ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Groetjes, Marlies

5 opmerkingen:

 1. Hoi Marlies,
  prachtig kaartje heb je weer gemaakt!
  Als je mee had gedaan met de uitdaging had je vast gewonnen. Ik vind hem heel mooi.
  Gr Pouwla.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is prachtig! Leuke stempel en mooi papier. Ik ben wel een beetje jaloers op je, zo'n Silhouette lijk me geweldig !

  Groetjes, Priskilla

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kaart ,leuke stempel en mooi ingekleurd
  gr mriiam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een hele mooie kaart! Mooie vrolijke kleuren en een super leuke digi! Mooie randje heb je gemaakt!! groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gaaf kaartje! Mooi met je snijmachine! Super hoor!
  xoxo Annette

  BeantwoordenVerwijderen