zondag 7 oktober 2012

Workshop Nicole Verkooijen

Gisteren ben ik naar een workshop geweest van Nicole Verkooijen in Maastricht. Oefenen van kleurtechnieken en het opbouwen van een kaart waren de onderwerpen. Het was voor mij een fijne dag, voor de tweede keer sinds mijn revalidatie was ik zelf weer op pad voor mijn hobby. Ik had er veel zin in en omdat we een navigatiesysteem hebben aangeschaft, ging het rijden ook perfect. Al was de dame niet altijd zo goed te verstaan vanwege de hevige regen die continu op de autoruiten kletterde.
Nicole kwam mij buiten al tegemoet en droeg mijn spullen mee naar binnen. Ze begon enthousiast alles uit te leggen en voor te doen. De materialen die ze voor ons had uitgezocht waren hartstikke mooi. Prachtige tintjes cardstock, designpapier van My Minds Eye, lintjes en veel bloemen. Alles in perfect bij elkaar passende kleuren, dat is haar wel toevertrouwd.


De afbeelding van Tilda heb ik met Copics (van een medecursiste) en Flexmarkers (van Nicole en mezelf) ingekleurd. Ik ben er nog niet helemaal tevreden over, ben namelijk haar schoenzolen vergeten te kleuren, zie ik nu. Maar ik heb zelf geen Copics, waarmee ik de schoentjes gekleurd heb, dus helaas pindakaas... Er zit al meer licht/donker in het kleurwerk dan in mijn vorige pogingen en het streperige is ook bijna weg.
Aan het eind van de leerzame middag had ik mijn kaart bijna af. Vanmiddag heb ik er het lint en de bloemen op vastgezet.
Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Groetjes, Marlies

9 opmerkingen:

 1. Ik vindt hem prachtig Marlies,erg mooi gekleurd en wat een mooie kleurstelling is dit,zacht zonder zoet te zijn als je begrijpt wat ik bedoel,haha,groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is geweldig! Je hebt Tilda prachtig ingekleurd, het is een mooi geheel geworden en als je niks zegt valt niemand het zooltje van dat ene schoentje op :).

  Groetjes, Priskilla

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een hele mooie kaart! Mooie chique kleuren combi en prachtige bloemen! De schoenzolen waren me nog niet opgevallen haha. groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie kaart Marlies!
  En mooi gekleurd zeg. De zooltjes kun je ook kleuren met je flex.
  Fijn dat je een mooie dag hebt gehad.
  Groetjes Pouwla.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het was een hele leerzame workshop. Ik heb er zelf ook heel veel van opgestoken. En nu dan het geleerde in praktijk brengen.... Tja, oefening baart kunst, daar waren we het zaterdag wel over eens.
  Groetjes van je mede-workshopper,
  Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 6. En zoals ik zaterdag al zei.... Ik vind je kaart echt supermooi geworden! Had ik in mijn vorige berichtje willen zetten, maar ik was te snel met publiceren.
  Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Marlies, Wat leuk dat je weer op pad bent geweest voor je hobby! Je kaart ziet er prachtig uit en het zooltje valt niet op. Je maakt echt mooie vorderingen met het kleuren. groetjes Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige kaart. Groetjes Marga.

  BeantwoordenVerwijderen