vrijdag 10 februari 2012

Kaart met uurwerken

Ik heb niet zo'n goede week achter de rug. De hele week slecht geslapen. Ik probeer zo langzamerhand weer wat huishoudelijk werk op me te nemen, maar dat gaat eigenlijk niet goed. Eigenlijk niet, als ik heel eerlijk ben. Woensdag had ik gestofzuigd en was daarna total loss. Ik wilde onder ons bed stofzuigen en merkte dat ik dat helemaal niet kon, op mijn knieƫn zitten en onder het bed kijken. Die stomme whiplash ook! Ook spinnenwebben van het plafond afzuigen gaat niet zo best, want ik kan maar met moeite omhoog kijken. Ik krijg dan meteen pijn in mijn nek. Denk nou niet dat mijn huiskamer vol spinrag hangt, maar af en toe wil er eens een spin een mooi web aan het plafond maken en ik ben een beetje bang voor spinnen. Het wordt minder met de jaren, gelukkig maar. Mijn zoon woont namelijk al jaren niet meer thuis en die zette de spinnen altijd voor me buiten in de tuin. Als echte dierenliefhebber, die schat.

Ik heb weer een kaartje gemaakt voor een vriend die aan het herstellen is van een operatie. Hij had afgescheurde kruisbanden en tijdens de operatie een bacterieinfectie opgelopen. Hij moest toen een 2e keer geopereerd worden om de knie te spoelen en mag nu absoluut niet lopen met zijn opgezette been. Een straf voor iemand die altijd heel actief bezig is. Hij moet veel geduld hebben, vandaar de klokken op de kaart. Daarom dit kaartje om hem op te beuren.Het papier is van Elines Winterhuis, de stempel van de dieren en het bloemenponsje zijn van Nellie Snellen. De stans van de weathered clock is van Tim Holz. Ik heb hem bewerkt met distressink walnut stain en glimmermist. De stempel van de klok is van Inkadinkado. Het label is een stansje van Cuttlebug, de tekst heb ik erop geschreven met een nieuwe metallic marker van Letraset. De stempel is ingekleurd met de volgende kleuren Flexmarkers: O719, G367, O527, Y217, Y516, M965 en R375. Verder heb ik Promarkers Yellow en Amber gebruikt, omdat die kleuren er nog niet zijn in de Flexmarkers.

Groetjes, Marlies

3 opmerkingen:

 1. Hoi Marlies,
  leuke kaart heb je gemaakt!
  Je vroeg mij voor de kleuren flexmarkers van de huid. Deze zijn voor de wangetjes Rose Peach R838 en de huid Light Fawn O719.
  Ik hoop dat je hiermee uit de voeten kunt.
  Fijn weekend, groetjes Pouwla.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een hele mooie kaart! Schattige afbeelding en de klok vind ik ook super erbij! Ik hoop dat het weer wat beter met je gaat en goed kan slapen. Het huishouden dat komt wel weer maar ik snap dat het frustrerend voor je is als je gewend bent om goed vooruit te kunnen en dan nu niet meer. groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke kaart.
  Ik hoop dat het de komende week beter met je gaat.


  Gr.Helga

  BeantwoordenVerwijderen