vrijdag 20 januari 2012

Januarinieuws

Eindelijk heb ik weer eens wat te melden. Ik ben vanmiddag bij een arts van het revalidatiecentrum Blixembosch geweest voor een eerste gesprek. Hij gaat met zijn collega overleggen wat ze mij kunnen bieden, omdat ik ook migraine heb. Volgende week belt hij mij daarover terug. Dan weet ik hopelijk meer.

Het gaat wel weer een stuk beter met me. De oefeningen die de fysiotherapeut met me doet en die ik ook thuis elke dag trouw doe werpen hun vruchten af. Ik heb minder pijn in mijn nek, kan wat langer aan de PC zitten en dus weer blogs bekijken en genieten van al het moois wat daar te zien is! Ik heb alleen weinig inspiratie voor mijn eigen kaarten, ben steeds ontevreden over de kaarten die ik zelf maak. Ik zit uren te prullen en dan komt er eigenlijk nog niks uit mijn handen, niet echt leuk... Vandaar dat ik al weken niets meer op mijn blog geplaatst heb.

Mijn nichtje is 10 januari 16 jaar geworden. Ik heb van een kleurplaat van www.bratz-coloring-pages.com een kaart voor haar gemaakt.
Ik heb het plaatje ingekleurd met aquamarkers. De cirkel en de bloemen zijn een stans van Marianne Design. Het papier is van de Action en van Avec.


Vraag voor de lezer van mijn blog:
Ik wil eigenlijk ook graag het uiterlijk van mijn blog aanpassen. Nu staat er in de header nog steeds een herfstfoto. Het weer is wel herfstachtig, maar het is toch echt januari, dus een ander uiterlijk zou welkom zijn. Ik heb alleen geen idee hoe ik dat zou moeten klaarspelen. Deze foto heeft mijn dochter erop gezet. Ze is net verhuisd naar haar nieuwe huis en heeft het razend druk, dus ik wil haar niet vragen, kan iemand de gouden tip geven hoe ik dit zelf kan doen?

Groetjes, Marlies

1 opmerking:

 1. Dag marlies

  Wat een leuke kaart ,het was erg gezellig vandaag en nogmaals bedankt voor je gastvrijheid.
  Ik wilde via jouw email het adres sturen maar heb geen outlook dus dan maar zo
  miriam_vd_putten@hotmail.com

  Misschien dat ik je nog tegen kom op blixembosch ik ben daar op vrijdag morgen van 9.15 tot 10.30

  liefs miriam

  BeantwoordenVerwijderen